Esteu aquí

ALCALDIA

L’Alcaldessa: 

Misericòrdia Montlleó Domènech  ( CiU) 

Alcaldessa des de  1.999 fins l'actualitat 

Ha estat Diputada al Parlament de Catalunya  1999-2003

Diputada Provincial per Tarragona 2007-2011, amb la Responsabilitat de Medi Ambient i Salut Pública 

Presidenta d’Unió de Dones d’Unió Democràtica  de Catalunya   2007-2015

Consellera Comarcal del Priorat 2003-2007, 2007-2011

Amb l’objectiu d’apropar l’administració al ciutadà, us convido novament a navegar per aquest nou web, en el que hi podreu trobar tota la informació relacionada amb el municipi, les activitats i serveis locals, les festes, les notícies, les entitats de la població i aquells links d’interès vinculats a Ulldemolins, que us poden ser també d’utilitat i d’interès. 

Molt importants són els trets que identifiquen al poble en sí, però sobretot als ciutadans Ulldemolinecs i Ulldemolinenques. La seva situació geogràfica al bell mig de la Serralada de Montsant i de la Serra de la Llena, constitueix aquesta val, on d’alguna manera s’escolta l’esguard del silenci. L’abrupte entorn natural de Fraguerau, la geologia, la riquesa del paleolític i dels jaciments arqueològics així com  la diversitat  de flora i fauna que s’hi aplega, el salt d’aigua de Fontalba i les Cadolles, la bellesa de les seves ermites fan sens dubte que sigui un entorn encisador. Però aquesta bellesa és escara més profunda quant coneixes la soltura, l’acolliment i la predisposició... en definitiva el caràcter de la seva gent. 

Els testimonis de la història com  Mn. Jaume Amigó qui fou l’arquitecte de l’Església de Sant Jaume, patró del poble, obra arquitectònicament valuosa  del  Renaixement  ( s. XVI ) i  totalment  acabada i  avui restaurada en la seva integritat i el seu orgue de l’any 1637 restaurat integrament per l'organista flamenc Wilfryd Pratt, i la joia del Santuari de la Mare de Déu del Loreto  que esguarda als Ulldemolinencs de qualsevol mal, plena d’alegria pels colors de les pintures d’estil bizantí, que s’hi varen  realitzar l’any 1991, són altres valors que fan singular i atractiu aquest petit poble prioratí. 

L’ oportunitat que ens brinda avui el món de les comunicacions, fan que puguem donar a conèixer al món aquestes singularitats, però sobretot han de servir per apropar-nos més com a ciutadania i administració, pel que us convido a participar activament del continguts i a fer d’aquest web un canal més d’obertura i comunicació. 

El municipi és de tots i entre tots hem de millorar-lo i tenir visió de futur. 

Misericòrdia Montlleó Domènech 

Alcaldessa